Najnovšie recenzie zo sekcie Tachometre na bicykel
- Super
- Malý
- Presný
- Garmin to hovorí za všetko
- problémy s pripojením na wifi
ok
cyklopocitac s jednoduchou instalaciou a ovladanim, standartne funkcie - bonus je meranie teploty, cena priazniva, spolahlivost ukaze cas
- dobry vyber
Zatial testujem
- ako základ postačuje
- Tlacidlove ovladanie
- Velmi dobre citatelny displej
Dlho som sa rozhodoval medzi Edge 830 a Wahoo elemnt roam v2, nakoniec som zvolil Wahoo a bola to správna voľba. Neľutujem výber,Wahoo nesklamal Tlačidlové ovládanie a skvelo čitateľný displej ma predvedčili.
Jednoduchosť, skvelá aplikácia a hlavne pre mňa dôležitá mechanicka odozva tlačítok a nie dotykový displej. Všetko sa dá ovládať aj v rukaviciach. Na graveli drží ako prikovaný.
- väčší rozmer
- vidno viac údajov na jednej obrazovke
- jednoduché intuitívne nastavenie aj bez návodu
- ukazovateľ rýchlosti je zbytočne veľký
- čísla na menších displejoch by mohli byť väčšie, alebo aspoň hrubšie
- uchytenie magnetu nie je moc presvedčivé
- tachometer šiel do základne zacvaknúť len s použitím podľa mňa dosť veľkej sily
- návod mi príde akoby zlátaný z viacerých typov tachometrov
- dúfam, že mnou spomínané nevýhody nikoho neodradia, je to fakt dobrý tacháč...
Jednoduchý a pritom dobrý tachometer, precízne spracovanie, čisté výlisky, zobrazuje všetko potrebné. Čísla rýchlosti sú zbytočne veľké, zato čísla na menších displejoch by mohli byť aspoň hrubšie. Prevedenie vyzerá byť kvalitné. Prvýkrát bol problém ho napasovať do držiaka, sedí tam fakt pevne. Uchytenie držiaku na riadidlá gumeným krúžkom, čo mi práve moc nevyhovuje. Uchytenie magnetu na špicu mi nepríde dosť pevné, uvidím časom. Podsvietenie vypínateľné. V základnej obrazovke zobrazuje denný čas, dennú vzdialenosť, hodiny a priemernú rýchlosť. V druhom menu celkový čas, celkové kilometre, stopky a maximálnu rýchlosť. Drôtové prevedenie mi vyhovuje, je spoľahlivejšie. Návod pekne urobený, ale dosť mätúci. Komu takýto typ zobrazenia vyhovuje, tomu ho môžem len odporučiť.
Plní to čo má. Automatika udržiava niekedy menší jas.
- Velký displej
- Velmi dobrá navigace
- Balík map přímo v zařízení (netřeba nic dokupovat)
- Možnost jednoduše nahrát gxp mapy (např. trasu vytvořenou na mapy.cz)
- Funkce ClimbPro (ukazuje převýšení celé trasy a místo)
- V balení není klasický vysutý držák na řídítka, ale pouze menší držák s gumičkami.
Chtěla jsem zařízení primárně kvůli navigaci, což tohle na 100% splňuje. Dlouhá výdrž baterie, jednoduché ovládání.
Aktualizaci je lepší dělat přes PC (má pouze Bluetooth a to trvá věčnost).
Menší mínus, že nezobrazuje pokročilejší metriky jako např. Garmin 7 (např. training effect).
Jako vysutý držák na řídítka jsem koupila iGET AC200. Třetinová cena oproti originálu Garmin a zpracování je velmi dobré (nemám s ním sebemenší problém).
Na na Babetu dobrý.
Pracuje ako má
- Super vec.škoda že som to skôr nevedel
- Pekný čitateľný displej
- Bezdrôtové spojenie super
Trochu viac intuitívne ovládanie som očakával. Ale inak dobrý. Veľký displej veľké čísla.
- je
- Moznost detailne nastavit rozlozenie hodnot
- Jednoducha navigacia
- Pri vyboceni z trasy nedokaze "prepocitat" trasu, ale aspon zobrazuje prejdenu trasu a je teda vidiet, akym smerom sa mam tahat, aby som sa zase napojil na povodnu trasu
- Dlho hlada gps signal. Trva to asi minutu a zdrzuju ma to, ked chcem vyrazit a musim cakat na signal.
kvalitný,presný a jednoduchý
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »