Najnovšie recenzie zo sekcie Tachometre na bicykel
- Ľahko ovládateľný
- snímač kadencie
- prehľadný
- Trochu slabšie podsvietenie
- výdrž baterky oproti staršiemu modelu
- Prehľadný display
- Funguje
- Funguje bez problémov
Neviem či som dobré nastavili podľa veľkosti kolies , ešte som nepreveril presnosť, myslím si že to sa dá korigovať aj neskôr. Ináč ako tachometer funguje bez problémov. Odporúčam
som spokojny.vsetko funguje ako ma.
Zatiaľ veľká spokojnosť. Je to môj prvý Gps prístroj a na to čo ja potrebujem a čo som hľadal super.
- Tovar som vyskúšal zatiaľ len čiastočne ale myslím si že nájdeme spoločnú reč.
- Funguje ako má .
- Ľahké nastavenie
Celkovo presne to čo som potreboval. Funguje s externými snímačmi . Za pár monolit bolo nastavené
Dobrý a jednoduchý
Kompletné balenie vrátanie úchytov.
Vďaka Garmin app. veľmi jednoduchá migrácia nastavení zo starého zariadenia.
Zariadenie má USB-C konektor.
- KIOX 300 sa da lahko zlozit, je maly a ma vsetky potrebne funkcie
- Dlhá vydrž baterky, výborne čitateľný displej, climbpro v skoro reálnom case
- Komplikovane zmeniť vopred nahratú trasu
- Výborná vydrž batérie
Údaje sú míľach a nie v km
- Nekvalitne prevedenie
- Debilne uchytenie samotneho pristroja na zakladnu.Aj dospely clovek s tym ma problem
- Navod je hlavne k inemu pristroju.Tento je spomenuty len okrajovo
- Uchytenie snimaca na vidlicu bicykla vyzera uplne inak ako v navode
Je to odpad,ktory by som uz 2. krat nekupil a ani neodporucal.Su na trhu lepsie, alebo aspon dobre.Za tu cenu dokonca bezdrotove.
Pri prechode z 520 na 840 mi ukazovala 840 rýchlosť aj výšku v míľach a stopách musel som 840 restnuť na výrobné nastavenia a nataviť ručne nie automaticky z 520 na 840
- Meria výškové metre
- Po zresetovani denných Km sa vymaže všetko za poslednú jazdu.
- Nema funkciu pamäte celkových km.
Neskúšal som kadenciu. Výšku ukazuje slušne,meria spoľahlivo,jednoduché signál ovládanie.
- rýchlo se načíta
- displej je dobre čitateľný aj na slnku
- bez problémov se dá ovládať aj v rukaviciach
- výdrž batérie je cca 10 hodín
- vodotesné
- naviguje z vuko a obrazom
- mera výšku, vzdialenosť, počet najezdených kilometrov a ďalšie údaje
Dobrá cena - za túto cenu kvalitnú cyklonavigáciu len tak nedostanu. Mapy sú na rozdiel od konkurencie tiež zadarmo. Softvér v PC je plus, nikdy som nemal problém.
Reakcia značky Mio
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu,
Ak by ste na začiatku alebo v priebehu používania mali akékoľvek otázky, položte ich tu v Heureka Poradni, alebo môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu na FACEBOOK stránkach Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napísať priamo do správy a prípadne vložiť fotografie, screenshoty a videá.
Ďakujeme, tím MIO
Rychle spárovanie so snímačmi, čitateľný display…. Po prechode z LEZYNE XL to chce pri ovládaní trochu cviku, ale to chce čas….ale je to proste GARMIN, takže zatiaľ všetko OK
- Skvelý displej
- Duálne GPS
- Konektivita
- Výdrž batérie
- Spracovanie na vysokej úrovni
- Usb C konektor
- Podrobnosť máp
- Vyššia cena
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »