Najnovšie recenzie zo sekcie Tachometre na bicykel
Som veľmi spokojni
- celkom dobre
- Top cyklopočítač od Garminu. Spĺňa všetko čo som očakával. Dlhá výdrž, množstvo funkcií.
- Vyššia váha
- Šikovný tachometer za primeranú cenu
- Škoda, že menu nie je v Slovenčine
Fajn vecicka
- Malý, super funkcie
Tepova frekvencia sa zasekava aj po reklamácii a následnej výmene senzora. Je znova v reklamacii
Vyborny GPS- pristroj,velky displej ,len ta cena!?
Návod na obsluhu a nefunkční baterie
- kvalita
źiadna
- Prehľadný
produkt som daroval, bolo mi tlmocene ze nefunguje
je to uz 3. kus toho istého typu pocitaca-mne vyhovuje.
- Zatiaľ sa s Garminom zoznamujem. Ale má to veľa funkcií, ktoré som v starom cyklopočítači nemal.
Zatiaľ som nezistil
- Množstvo funkcií, podsvietenie displeja, vcelku presné meranie.
- Rušenie od mobilu, navigácie, veľká spotreba batérie.
- "Plastový" magnet sa rozpadol po 40 km.
Cena zodpovedá kvalite.
- Výborná pomôcka na bicykel ....
Kvalitný produkt. Výborný pomer cena výkon. Mohli by dať do balenia radšej hliníkový držiak, namiesto plastového. Maximálna spokojnosť. Určite ho odporúčam.
- pefekt
- Skvely displej, bez odrazov
- Male rozmery
- Jednoduche ovladanie tlacidlami, nema dotykovy displej
- Lahucke intuitivbe nastavovanie cez mobilnu appku
- Ma k dispozicii mapy takmer celho sveta, ma velkuvnutornu pamat
- Kompatibilita s radarom Garmin Vario
- Dlha odozva pri prepinani stranok
Dost vysoka investicia , ktora sa vsak vyplati. Doteraz som som vozil iba jednoduchy cyklocomputer a mobil so spustenou appkou Strava a velakrat sa mi stalo, ze moja aktivita jednoducho zmizla. Cyklocomputer Wahoo Bolt mi umoznuje ukladat aktivity v pamati a potom v spojeni s appkou Wahoo v mobile ich zosynchronizovat dodatocne. Ocenujem aj signalizaciu tlf. hovuru ci SMS ma disleji. Z hladiska bezpecnosti je uzasne, ze sa dokaze sparovat s radaromGarmin Varia a upozornuje ma na to, kolko aut sa ku mne blizi zozadu, aj o tom, ak idu nebezpecne rychlo.
- Super navigacia
Veĺký a prehľadný displej
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »