Najnovšie recenzie zo sekcie Tachometre na bicykel
- Funguje ako má. Spokojnosť.
Garmin Edge 1040 Solar
Pridané: 14. mája 2023
(naposledy upravené 14. mája 2023)
Zakúpený v Nositelna elektronika
milión možnosti, zatiaľ len skúšam
- Displej,spracovanie
- Velkost voci displeju
- Prehľadný display, jednoduchá obsluha
- Veľkosť displeja
- Multiband
- Mapy čitateľné
- Cena , ale to je garmin
Edge 1040 som si kupoval najmä kvôli sparovaniu radaru od garmin a bezpečnosti na cestách. Rozhodol som sa kvôli veľkosti displeja a aj väčšej baterke. Úchyt je nejaká zliatina kovu co mi príde lepšie ako plast. O Multiband GPS ani nemusím hovoriť, to je topka. Prijal by som aj solar verziu ale rozpočet už mi to nedovolil.
Jednoduchý cyklokomputer, trošku obtiažnejšia montáž sezoru do výpletu (je celkom veľký), musel ísť až na obruč .
Veľké rozpatie volieb kolies, jednoduché nastavenie
- Funguje dobre
- Jednoduché nastavenie
- Čas zobrazuje aj pohotovostnom režime
- Po vybratí baterky treba všetko znovu nastaviť
Veľmi dobrý merač rýchlosti za dobrú cenu. Produkt odporúčam. Funguje spoľahlivo. Má aj LED podsvietenie.
Prešiel som z Garmin Edge 530 na tento model Wahoo a som veľmi spokojný.
- Garmin je super
- nekvalitné prevedenie
- zbytočne veľký
- zle čitateľný displej
- nadbytočné funkcie pre použitie s 2 bicyklami
Na obrázku vyzerá dobre, no po rozbalení je to veľká rozhrkaná plastová krabica. Displej je síce veľký, no čitateľný je len pod špecifickým uhlom. Mal som už aj lacnejšie tachometre s lepšie spracovaným LCD. Možnosť dobíjania poteší, no vysielacia jednotka na vidlici aj tak vyžaduje gombíkovú batériu, takže tento nápad nebol úplne dotiahnutý. Tlačidlá sú schované zospodu, pôsobia nespoľahlivým dojmom a niesú ani vodotesné. Celkový dojem tak na 1 hviezdičku, ale funguje, tak dávam 2 a tovar vraciam predajcovi.
- Ešte som ho nedostal očakávam že mi ho konečne pošlete
- Posli te mi ho očakávam svoj produkt dakujem
spoľahlivá značka, vyhovujúci model,
- chyba mi teplomer
maly, jednoduchy, sikovny
- Veľmi citlivý spínač podsvietenia
- Nemožnosť voľby funkcie vzad- pri informovaní sa treba na návrat na predošlú funkciu "prejsť"celé jedno kolo
Po skúsenostiach syna s týmto kompom som ho kúpil aj ja a nebanujem. Za skvelú cenu profi tvar/vzhľad, veľké údaje, celkom presná teplota.
Oceňujem pre mňa dostatok funkcí, jednoduchú montáž/nastavenie, teplomer a hlavná výhoda je nízka cena.
- Cyklopočítač aj pre náročnejších užívateľov. Displej je dobré čitateľný aj pri slnečných dní, dotykové ovládanie displeja nesklamalo ani pri používaní rukavíc. Výdrž batérie je okolo 16hod a možno aj viac, já už som si netrúfol ďalej používať bez dobotia batérie.
- Cca za 1h som ho nainstaloval. A zatial funguje Je presny.
- Hladal som cyklo počítač, ktory mi pomôže navigovat v terene, ulahčí vyšlap kopcov a nahra trasu. Garmin edge 830 splna všetky moje požiadavky, plus ponuka mnoho viac. Navyše za skvelú cenu ponuka funkcionality vyssej triedy ako napriklad touch screen, kedze povodne som pozeral 530ku. Zatial funguje skvele. Posunul moje vyjazdy na novy level.
Neviem
Zatiaľ sa len zažívam s touto vecičkou ale s čistým svedomím môžem každému doporučiť niečo takéto si zadovážiť. Za mňa super
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »